16. octubre 2017 - 15:30

Torna la Festa del Cine!, España, lunes, 16. octubre 2017

🎬🎉🎉 Els pròxims 16, 17 i 18 d’octubre torna a JCA CINEMES la Festa del Cinema! Recorda que podràs gaudir-ne a tots els nostres recintes (JCA CINEMES LLEIDA-ALPICAT, JCA CINEMES LLEIDA-RAMBLA i TEATRE PRINCIPAL DE LLEIDA).
Com en edicions anteriors, només t'hauràs d'acreditar a la pàgina web www.fiestadelcine.com a partir d'avui mateix per aconseguir l'acreditació que et permetrà gaudir d'un preu reduït de 2,90 euros cada entrada durant els dies de la festa. Amb l'objectiu de fomentar la participació de les famílies i les persones grans, els menors de 14 anys i els majors de 60 anys NO s'han d'acreditar a la web.

D'altra banda, en aquesta nova edició es podran comprar les entrades pels següents canals de venda: a la taquilla i a www.jcacinemes.com. Els espectadors que comprin les seves entrades a la taquilla hauran de mostrar l'acreditació al moment de la compra mentre que aquells que comprin les seves entrades a internet l’hauran de mostrar al punt de control d'accés a la sala.

🎬🎉🎉 Alguns dels títols que poden ser en cartellera per la Festa són: ”El Muñeco de Nieve”, “Annabelle: Creation”, “Operación Cacahuete 2”, “La Suerte de Lucky”, “Una verdad muy incómoda: Ahora o Nunca”, “Blade Runner 2049”, “Tu major Amigo”, “Toc Toc”, “La Cabaña”, “madre!”, “La Llamada”, “Operación ******”, “Kingsman: El círculo de Oro”, “La Reina Victoria y Abdul”, “La Lejo Ninjago Película”, “La Historia del amor”, “It”, “Juerga de Mamis” i “Alibi.com, agencia de engaños”.

Torna la Festa del Cine!

Encuentra eventos más interesantes
Obtener recomendaciones de eventos en base a su gusto Facebook. ¡Consiguelo ahora!Muéstrame los eventos adecuados para míAhora no